СТРОИТЕЛСТВО
Публикуване на обява


Изглед на обява

 

Обявите в портала www.PropertyCenter.bg са оформени еднотипно и имат единна структура, с оглед ясна и лесна навигация. Всяка обява има предварителен изглед, в който е поместена основна кратка информация за рекламирания обект.

 

Пример:

 

 

След кликване върху активна връзка в текста на обявата или върху снимката, се отваря страница с цялата въведена за конкретната обява информация. Имате възможност да се свържете с подателя чрез форма за обратна връзка или на посочените във визитката му контакти.

 

Пример:

 

 

Как се публикува обява?

 

Публикуването на обяви в портала www.PropertyCenter.bg става след предварителна регистрация. 

Предвидени са четири основни типа регистрации, като имате възможност да изберете от падащо меню тази, която съответства на Вашата дейност:

 

1. Потребителска регистрация - за собственици на имоти (частни лица)

2. Строителни фирми   

3. Агенции за недвижими имоти

4. Професионална регистрация - за упражняващите следните професии и дейности, свързани с имотния бизнес:

Брокери на имоти, нотариуси, оценители на имоти, земи и гори, застрахователни брокери, агенти и компании, архитекти, проектанти, производители и търговци на мебели, дизайнери и др.

 

Пример:

 

След като се регистрирате и се запознаете с нашите Условия за ползване, ще получите електронно писмо с връзка за активиране на личния Ви профил в портала. Като последвате връзката, ще получите оторизиран достъп до новосъздадения си профил, посредством потребителско име (адреса на електронната Ви поща) и парола.

 

По подразбиране, след влизане в профила си, ще видите модула за публикуване на нова обява и списък с публикуваните до този момент Ваши обяви (при условие, че има такива). Този модул е достъпен чрез връзката "Моите обяви":

 

 

Пример:

 

и изглежда така:

 

Пример:

 

 

След вписване с име и парола, ще забележите, че на мястото на Вход в най-горния ред на сайта е изписано името, с което сте се регистрирали (в примера "Тест").

 

Пример:

 

 

При клик върху името, ще влезете в модула с основни настройки на профила си, който изглежда така:

 

Пример:

Модулите за настройка на Вашият профил и публикуване на обява са достъпни след вписване с име и парола и от раздела "Вашият акаунт", който се намира в лявото меню на сайта:

 

Пример:

 

Порталът www.PropertyCenter.bg е триезичен и предвид това, имате възможност да публикувате представянето на Вашата фирма, дейност и контакти на български, руски и английски език. Това, разбира се, не е задължително, но в случай че не публикувате никаква информация в полетата под даден език, такава ще липсва в съответната езикова версия на Вашата визитка. Препоръчваме да изпишете дори и идентична информация на трите езика, вместо да оставяте празни полета. 

 

Пример:

 

 

В случай, че публикувате обява, в която са описани множество апартаменти, търговски помещения и др. (напр. обява за продажба на жилищни и търговски площи в курортен комплекс), важно е да знаете, че всяка обява има ограничение до 200 отделни оферти.