За портала


Български Имотен Център е национален портал за недвижими имоти с разнообразна полезна информация, свързана с имотния пазар в България. Порталът се рекламира активно в интернет пространството в България, Европа, Русия и страните от ОНД. Поддържаме също постоянен обмен на информация със свои партньори от бранша в страната и чужбина.

Порталът ви предоставя възможност за безплатна регистрация и създаване на собствен профил, публикуване на неограничен брой обяви и реклама при изключително преференциални условия. 

 


Агенции и брокери на имоти

На агенциите за недвижими имоти и самонаетите брокери предоставяме възможност да се регистрират безплатно в порталa, което дава следните предимства:

 

- Собствен профил в портала

- Публикуване на неограничен брой обяви

- Преференциални условия за реклама          

- Вписване в нашия каталог с агенции и брокери на имоти

 


Собственици

Собствениците на имоти, които желаят да реализират продажба или отдаване под наем на свой имот, също могат да се възползват от възможността да се регистрират в портала.

След регистрация всеки собственик получава:

 

- Личен профил в портала

- Възможност за безплатно публикуване на обява

- Изгодни условия за допълнително рекламиране

 


Публикувайки обявите си в портала, правите възможно достигането им до огромна потребителска аудитория в страната и чужбина. По този начин увеличавате многократно шансовете си за успешна сделка и популяризиране на дейността си като цяло. 

 


Професионален профил

Този профил е предназначен за следните професионални категории:

 

Нотариуси, архитекти, проектанти, оценители на имотиоценители на земиоценители на горизастрахователни агенти, застрахователни брокери, застрахователни компании, строителни предприемачи, фирми за строителни ремонтитърговци на строителни материалифирми за екстериорен дизайнмебелни фирми, производители на поръчкови мебели, мебелни магазини, фирми за интериорен дизайн

 

След кратка регистрация, ще получите достъп до личен профил, който дава възможност да представите накратко дейността си и да посочите предпочитан начин за контакт с вас. 

 

Възползвайте се от възможността да популяризирате своята професионална дейност, като направите визитката си достъпна до стотици хиляди потребители онлайн.

 

 

Ще се радваме да изградим дълготрайно и ползотворно сътрудничество.