Продава Къща, Пловдив, с. Белащица ,


Къща


Параметри на имота

Цена м2 230 000
  245 000
Имот Къща
Стаи 6 стаен
Обща площ: 603.00 m2
Обзавеждане:
Етаж: 4
Общо етажи: 3
Статус: Ново строителство
Отдел Продава
Област Пловдив
Град с. Белащица
Квартал
Обява № 33584

Описание на имота

REALINA Properties предлага на вашето внимание новопостроена къща в полите на Родопите с прекрасен изглед към Пловдив. Разпределение на 3-етажа: I- етаж, 126 кв.м. - просторен хол с камина, с кухня ,тоалетна, котелно помещение и вход към гаража. Предвидена възможност за изход и към двора.
II - етаж, 118,7 кв.м. - На етажа са разположени четири стаи, три от които с баня и тоалетна. III - етаж, 55,7 кв.м. - състои от просторен хол с баня/тоалетна, кухненски бокс и помещения, които могат да се превърнат в домашна кинозала, игрална стая за деца, фитнес зала, офис или ателие. 
Двоен гараж, 45 кв.м. - топла връзка с котелно помещение и белгийска автоматична врата. РЗП 345 кв.м. и площ на парцела 603 кв.м. Къщата е монолитна със стоманобетонна скелетна конструкция, трифазен ток и чешка септична яма от най-ново поколение. Качественото строителство и материалите, с които е построена къщата /тип пасивна/ са на водещи европейски фирми (Bramac, Wienerberger, Rockwool, Hormann и т.н. ), осигуряват прохлада през лятото и отлична толоизолация зимата без значителен разход на енергия. Собствениците са готови да съдействат при извършването на всички строителни довършителни работи в зависимост от виждането и нуждите на бъдещия собственик. В съседните парцели се изградени още пет къщи с подобни квадратури. Чист въздух, тихо и удобно място за релакс почивка или работа с бързи и удобни транспортни връзки към града - Белащица! БЕЗ КОМИСИОННА ЗА КУПУВАЧА!


Данни за контакти с лицето публикувало обявата

Teofil Andreevтел.0890333036


Смолян

realina.com