Продава Къща, Хасково, гр. Ивайловград ,


Къща


Параметри на имота

Цена м2 30 256
 
Имот Къща
Стаи 3 стаен
Обща площ: 80.00 m2
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж:
Общо етажи: 1
Статус: Ново строителство
Отдел Продава
Област Хасково
Град гр. Ивайловград
Квартал
Обява № 30833

Описание на имота

 Предлагаме на Вашето внимание ЗА ПРОДАЖБА СЕЛСКИ ИМОТ – ПРЕКРАСНА РЕНОВИРАНА ФАМИЛНА КЪЩА,ЛЯТНА КУХНЯ И СТОПАНСКА СГРАДА ,ВЕДНО С ПРЕКРАСЕН ДВОР , ситуирани на брега на язовир “Ивайловград” , общ.Ивайловград , обл.Хасково.

Имотът е с уредена инфраструктура и комуникации , достъп посредством асфалтов път в отлично състояние , със следнитехарактеристики:
Вътрешно разпределение на къщата :
Къщата е изцяло реновирана.Всички стаи са стоплоизолация(3,5см.фибран) и ламиниран паркет.Над първи-жилищен етаж са ситуирани три тавански помещения със сгъваема стълба към тях.Всички са измазани и могат да се използуват като спални помещения. Дограма е нова -ПВЦ със стъклопакет.Къщата е измазана отвътре и отвън. За нуждите по двора са докарани над 30 самосвала наносна почва от поречието на р. “Арда”.Собственият водоизточник е посредством кладенец с много вода.Къщата има ток,централно водоснабдяване и канализация.Улиците са асфалтирани.
Целогодишен достъп до имота !!!
Язовир „Ивайловград“ е язовир в Източните Родопи по долното течение на река Арда преди реката да напусне териториятя на България и да продължи в Република Гърция. Тук е изграден и третият и последен ВЕЦ от 

Данни за контакти с лицето публикувало обявата

Росен Карагьозовтел.038510109
тел. 0879387574